Alle vores lækre sous-vide opskrifter
Find lækre og præcise sous-vide opskrifter. Filtrer efter type, tid og sværhedsgrad. Perfekt til både hverdag og weekend!

Røget svinekam med bagte rodfrugter og sprød timiansmør

Helstegt svinekæber med glaserede gulerødder og æblechutney

Helstegt kalveculotte med timian og bagte rodfrugter

Blød portobellosvamp med sous-vide krydrede grønne asparges og hvidløgssauce

Langtidsmør oksetyndsteg med krydret gulerodspuré og grønne bønner

Saltbagt torskefilet med sprøde fennikelstave og citronskum

Langtidsmørt oksebryst med røget paprika og glaserede løg

Tyndskåret svinefilet med karamelliserede løg og timiansauce

Sous-vide oksesteg med rosmarinsmør og glaserede gulerødder

Langtidsvarmet kyllingebryst med citron og grønne bønner

Langtidsstegt oksefilet med ristet jordskokpuré og glaserede perleløg

Rosa okseinderlår med cremet pastinak og stegte svampe

Langtidsmør kyllingebryst med bagte pastinakker og citronsmør

Langtidsvarmet oksebryst med røget paprika

Kyllingebryst med timian og bagte gulerødder

Sprødstegt kyllingebryst med ristede svampe og timiansauce

Rosa andelår med cremet pastinak og ristede jordskokker

Urtemarineret svinemørbrad med sous-vide bagte småkartofler

Langtidsvarmet flæsk i sprød svær med kålsalat

Kalvetyksteg med svampefond og bagte selleristykker

Confiteret kyllingelår med timian og bagte pastinakker

Krydret andelår med asiatisk fusionssalat og tangvinaigrette

Sous-vide kyllingebryst med timiankrydret rodfrugtmos
