Alle vores lækre sous-vide opskrifter
Find lækre og præcise sous-vide opskrifter. Filtrer efter type, tid og sværhedsgrad. Perfekt til både hverdag og weekend!

Rosa kalveculotte med knoldselleripuré og smørstegte svampe

Langtidsmørt svinekam med timianglace og sprøde kartofler

Krydret svampebouillon med kartoffel og porre

Langtidsvarmet lammekølle med rosmarin

Langtidsmør svinekæber med cremet pastinakpuré og ristet fennikel

Kyllingebryst med cremet spinat og bagte småkartofler

Helstegt kalveculotte med mousselin af persillerod og rødvinssauce

Helstegt oksebavette med karamelliserede løg og grillet peberfrugt

Mør okseculotte med sous-vide grillet porre og pebersauce

Rosa kalvekølle med cremet selleripuré og dampede grønne asparges

Rosa svinemørbrad med sous-vide bagte gulerødder og stegte champignon

Krydret svinefilet med asiatisk chili og hvidløgssauce

Helstegt grisemørbrad med urter og rodfrugtfritter

Cremet gulerodsvelouté med timian og ristede mandler

Langtidsstegt kyllingebryst med sous-vide håndskårne kartofler og dampede bønner

Langtidsvarmet oksefilet med cremet rosmarinbrun sovs

Oksetyndsteg med sous-vide glaserede gulerødder

Blød svinekam med bagte løg og timiansmør

Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce

Langtidsvarmet bryst af and med glaserede rødbeder og syltede svampe

Langtidsvarmet oksebryst med syltede løg og rodfrugtpuré

Langtidsvarmet kyllingebryst med bagte rødbeder og ristede hasselnødder

Langtidsvarmet nakkefilet med timian
