Alle vores lækre sous-vide opskrifter
Find lækre og præcise sous-vide opskrifter. Filtrer efter type, tid og sværhedsgrad. Perfekt til både hverdag og weekend!

Helstegt kalveculotte med mousselin af persillerod og rødvinssauce

Helstegt oksebavette med karamelliserede løg og grillet peberfrugt

Mør okseculotte med sous-vide grillet porre og pebersauce

Rosa kalvekølle med cremet selleripuré og dampede grønne asparges

Rosa svinemørbrad med sous-vide bagte gulerødder og stegte champignon

Krydret svinefilet med asiatisk chili og hvidløgssauce

Helstegt grisemørbrad med urter og rodfrugtfritter

Cremet gulerodsvelouté med timian og ristede mandler

Langtidsstegt kyllingebryst med sous-vide håndskårne kartofler og dampede bønner

Langtidsvarmet oksefilet med cremet rosmarinbrun sovs

Oksetyndsteg med sous-vide glaserede gulerødder

Blød svinekam med bagte løg og timiansmør

Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce

Langtidsvarmet bryst af and med glaserede rødbeder og syltede svampe

Langtidsvarmet oksebryst med syltede løg og rodfrugtpuré

Langtidsvarmet kyllingebryst med bagte rødbeder og ristede hasselnødder

Langtidsvarmet nakkefilet med timian

Mør svinemørbrad med dampede gulerødder og timiansauce

Andebryst med portvinssauce og glaserede rødløg

Laks med citrus og grønne asparges i vakuum

Langtidsstegt svinemørbrad med timian og bagte jordskokker

Langtidsmør kalvefilet med bagte jordskokker og persilleskum

Helstegt kyllingebryst med ristede løg og rødvinssauce
