Alle vores lækre sous-vide opskrifter
Find lækre og præcise sous-vide opskrifter. Filtrer efter type, tid og sværhedsgrad. Perfekt til både hverdag og weekend!
Langtidsvarmet kalkuninderlår med svampe og fennikelsalat
Langtidsvarmet svinemørbrad med røgede æbler og løgsauce
Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg
Pocheret and med timianglace og karamelliserede løg
Lakridsmarineret andelår med glaserede rødbeder og timiansauce
Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler
Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder
Langtidsvarm svinemørbrad med timian
Kalvebryst med kantarel og løvstikkesauce
Rosa lammekølle med timian og hvidløg
Rosa kalveinderlår med bagte pastinakker og syrlige æbler
Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce
Mør svinemørbrad med rosmarin og hvidløg
Krydret oksefilet med timian og bagte rodfrugter
Helstegt kyllingebryst med hvidløg og ristede kartofler
Karamelliseret svinekæber med bagte rodfrugter og salviesmør
Rosa andebryst med sous-vide hvide asparges og ærtepuré
Langtidsmør svinekam med syltede rødløg og småkartofler
Krydret andebryst med bagte rødløg og stegte champignon
Langtidsvarmet flæskesteg med sprødt svær og æblekompot
Butterstegt kalveculotte med timiangulerødder og svampesauce
Rosa andelår med honningglaserede gulerødder og perleløg
Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter