Alle vores lækre sous-vide opskrifter
Find lækre og præcise sous-vide opskrifter. Filtrer efter type, tid og sværhedsgrad. Perfekt til både hverdag og weekend!

Langtidsvarmet svinemørbrad med hvidløg og salvie

Langtidsvarmet kalkuninderlår med svampe og fennikelsalat

Langtidsvarmet svinemørbrad med røgede æbler og løgsauce

Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg

Pocheret and med timianglace og karamelliserede løg

Lakridsmarineret andelår med glaserede rødbeder og timiansauce

Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler

Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Kalvebryst med kantarel og løvstikkesauce

Rosa lammekølle med timian og hvidløg

Rosa kalveinderlår med bagte pastinakker og syrlige æbler

Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

Mør svinemørbrad med rosmarin og hvidløg

Krydret oksefilet med timian og bagte rodfrugter

Helstegt kyllingebryst med hvidløg og ristede kartofler

Karamelliseret svinekæber med bagte rodfrugter og salviesmør

Rosa andebryst med sous-vide hvide asparges og ærtepuré

Langtidsmør svinekam med syltede rødløg og småkartofler

Krydret andebryst med bagte rødløg og stegte champignon

Langtidsvarmet flæskesteg med sprødt svær og æblekompot

Butterstegt kalveculotte med timiangulerødder og svampesauce

Rosa andelår med honningglaserede gulerødder og perleløg
