Alle vores lækre sous-vide opskrifter
Find lækre og præcise sous-vide opskrifter. Filtrer efter type, tid og sværhedsgrad. Perfekt til både hverdag og weekend!
Nøjagtigt tilberedte svinekæber med karamelliseret løg og dampede ærter
Præcist tilberedt kyllingebryst med glaserede gulerødder og grønne bønner
Nøjagtigt tilberedt okseskank med bagte rodfrugter og salviesauce
Kalveinderlår med svampe og cremet persillesauce
Langtidstilberedt okseinderlår med dampede asparges og sennepscreme
Krydret svinekam med hvidløg og bagte rødløg
Langtidsstegt andelår med appelsinskum og dampede rodfrugter
Krydret svinekotelet med sous-vide dampede grønne bønner
Langtidsmør okseflanksteak med ristede rodfrugter og pebersauce
Helstegt okseculotte med sous-vide dampede gulerødder og pebersauce
Præcist tilberedt oksesteg med sprøde grøntsager og rosmarinsauce
Svinemignon med sprød porre og honningvinaigrette
Langtidsmør oksebryst med syltede løg og sellerimos
Laks med dild og kærnemælksdressing
Nøjagtigt tilberedt lammekrone med timian og hvidløg
Saftigt andelår med stegte svampe og hvidløg
Delikat lammekølle med rosmarin og hvidløg
Langtidsvarmet andelår med appelsin og fennikelsalat
Saftigt okseflanksteak med rodfrugter og pebersauce
Krydret oksefilet med bagte pastinakker og svampesauce
Kraftig braiseret okseskank med rodfrugtskum
Vellagret okseculotte med svampe og glaserede gulerødder
Langtidsvarmet oksefilet med urtesmør og honningglaserede gulerødder