Alle vores lækre sous-vide opskrifter
Find lækre og præcise sous-vide opskrifter. Filtrer efter type, tid og sværhedsgrad. Perfekt til både hverdag og weekend!

Entrecôte med pebersmør og sprøde svampe

Torskefileter med sennepscreme og nye kartofler

Kalkunfilet med bagte rødbeder og krydret appelsinsauce

Langtidsmør kyllingebryst med dampede asparges og citronvinaigrette

Andebryst med rødvinssauce og karamelliserede perleløg

Nøjagtigt tilberedt kyllingelår med cremet champignonsauce og dampede bønner

Laks med syrlig kål og dildvinaigrette

Præcist tilberedt svinemørbrad med bagte jordskokker og estragonsauce

Langtidstilberedte portobellosvampe med balsamico og grillede rødbeder

Precist tilberedt hakket oksekød med karamelliseret fennikel og timian

Nøjagtig tilberedt laks med citrus og dild

Nøjagtigt tilberedt svinemørbrad med timiankartofler og dampede grønne bønner

Nøjagtigt tilberedte svinekæber med karamelliseret løg og dampede ærter

Præcist tilberedt kyllingebryst med glaserede gulerødder og grønne bønner

Nøjagtigt tilberedt okseskank med bagte rodfrugter og salviesauce

Kalveinderlår med svampe og cremet persillesauce

Langtidstilberedt okseinderlår med dampede asparges og sennepscreme

Krydret svinekam med hvidløg og bagte rødløg

Langtidsstegt andelår med appelsinskum og dampede rodfrugter

Krydret svinekotelet med sous-vide dampede grønne bønner

Langtidsmør okseflanksteak med ristede rodfrugter og pebersauce

Helstegt okseculotte med sous-vide dampede gulerødder og pebersauce

Præcist tilberedt oksesteg med sprøde grøntsager og rosmarinsauce
