Alle vores lækre sous-vide opskrifter
Find lækre og præcise sous-vide opskrifter. Filtrer efter type, tid og sværhedsgrad. Perfekt til både hverdag og weekend!
Svinenakke med æble- og fennikelsalat
Højreb med brunet smør og syltede rødløg
Sprød svinekotelet med kartofler og sennepscreme
Svinekam med æble og timian
Saltimbocca af kalv med salvie og citronsmør
Bavette med hvidløg og rosmarin
Silkeblød pastinakpuré med salvie og æbler
Æg ved 63°C med trøffelolie og sprødt rugbrød
Ørredfilet med citronsmør og dild
Laks i vandbad med miso, sesam og forårsløg
Kalkunfrikadeller i mild tomatsauce
Hurtig tunbøf med miso og sesam
Entrecôte med pebersmør og sprøde svampe
Torskefileter med sennepscreme og nye kartofler
Kalkunfilet med bagte rødbeder og krydret appelsinsauce
Langtidsmør kyllingebryst med dampede asparges og citronvinaigrette
Andebryst med rødvinssauce og karamelliserede perleløg
Nøjagtigt tilberedt kyllingelår med cremet champignonsauce og dampede bønner
Laks med syrlig kål og dildvinaigrette
Præcist tilberedt svinemørbrad med bagte jordskokker og estragonsauce
Langtidstilberedte portobellosvampe med balsamico og grillede rødbeder
Precist tilberedt hakket oksekød med karamelliseret fennikel og timian
Nøjagtig tilberedt laks med citrus og dild