Alle vores lækre sous-vide opskrifter
Find lækre og præcise sous-vide opskrifter. Filtrer efter type, tid og sværhedsgrad. Perfekt til både hverdag og weekend!

Langtidsmør oksebryst med syltede løg og sellerimos

Laks med dild og kærnemælksdressing

Nøjagtigt tilberedt lammekrone med timian og hvidløg

Saftigt andelår med stegte svampe og hvidløg

Delikat lammekølle med rosmarin og hvidløg

Langtidsvarmet andelår med appelsin og fennikelsalat

Saftigt okseflanksteak med rodfrugter og pebersauce

Krydret oksefilet med bagte pastinakker og svampesauce

Kraftig braiseret okseskank med rodfrugtskum

Vellagret okseculotte med svampe og glaserede gulerødder

Langtidsvarmet oksefilet med urtesmør og honningglaserede gulerødder

Langtidsvarmet svinemørbrad med hvidløg og salvie

Langtidsvarmet kalkuninderlår med svampe og fennikelsalat

Langtidsvarmet svinemørbrad med røgede æbler og løgsauce

Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg

Pocheret and med timianglace og karamelliserede løg

Lakridsmarineret andelår med glaserede rødbeder og timiansauce

Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler

Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Kalvebryst med kantarel og løvstikkesauce

Rosa lammekølle med timian og hvidløg

Rosa kalveinderlår med bagte pastinakker og syrlige æbler
