Alle vores lækre sous-vide opskrifter
Find lækre og præcise sous-vide opskrifter. Filtrer efter type, tid og sværhedsgrad. Perfekt til både hverdag og weekend!

Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Kalvebryst med kantarel og løvstikkesauce

Rosa lammekølle med timian og hvidløg

Rosa kalveinderlår med bagte pastinakker og syrlige æbler

Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

Mør svinemørbrad med rosmarin og hvidløg

Krydret oksefilet med timian og bagte rodfrugter

Helstegt kyllingebryst med hvidløg og ristede kartofler

Karamelliseret svinekæber med bagte rodfrugter og salviesmør

Rosa andebryst med sous-vide hvide asparges og ærtepuré

Langtidsmør svinekam med syltede rødløg og småkartofler

Krydret andebryst med bagte rødløg og stegte champignon

Langtidsvarmet flæskesteg med sprødt svær og æblekompot

Butterstegt kalveculotte med timiangulerødder og svampesauce

Rosa andelår med honningglaserede gulerødder og perleløg

Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

Delikat andebryst med glaserede rødbeder og smørstegte jordskokker

Citrusmarineret nakkefilet med røget pastinakpuré

Mør andeconfit med syrlig kirsebærsauce

Krydret kyllingelår med ingefær og asiatisk agurkesalat

Helstegt bryst af vild And med syltede tranebær og bagte jordskokker

Langtidsmørt kalvebryst med syrlig sellerisalat og bagte tomater
