Sous-vide opskrifter med kød
Præcist tilberedte kødopskrifter med sous-vide – fra bøffer til steg, med fokus på mørhed og smag.
Rosa okseinderlår med cremet jordskokke og svampesauce
Sous-vide svinemørbrad med krydret æblekompot
Krydret svinekam med bagte glaskål og ristede jordskokker
Langtidsvarmet lammebov med hvidløgssyltede svampe
Langtidsmør svinemørbrad med bagt selleri og sprøde grønne bønner
Langtidsmør svinekæber med cremet pastinakpuré og ristet fennikel
Helstegt oksebavette med karamelliserede løg og grillet peberfrugt
Rosa kalvekølle med cremet selleripuré og dampede grønne asparges
Rosa svinemørbrad med sous-vide bagte gulerødder og stegte champignon
Helstegt grisemørbrad med urter og rodfrugtfritter
Oksetyndsteg med sous-vide glaserede gulerødder
Langtidsvarmet oksefilet med cremet rosmarinbrun sovs
Langtidsmør kalvefilet med bagte jordskokker og persilleskum
Rosa kalvefilet med cremet selleripuré og sauterede bønner
Langtidsvarmet kalveculotte med pikant tomatsauce og ovnbagte rodfrugter
Bagte svinekoteletter med æble og sennepscreme
Helstegt kalveculotte med timian og bagte rodfrugter
Langtidsmør oksetyndsteg med krydret gulerodspuré og grønne bønner
Sous-vide oksesteg med rosmarinsmør og glaserede gulerødder
Tyndskåret svinefilet med karamelliserede løg og timiansauce
Langtidsmør kyllingebryst med bagte pastinakker og citronsmør
Langtidsvarmet oksebryst med røget paprika
Kalvetyksteg med svampefond og bagte selleristykker