Sous-vide opskrifter med kød
Præcist tilberedte kødopskrifter med sous-vide – fra bøffer til steg, med fokus på mørhed og smag.
Saltimbocca af kalv med salvie og citronsmør
Andebryst med rødvinssauce og karamelliserede perleløg
Nøjagtigt tilberedt svinemørbrad med timiankartofler og dampede grønne bønner
Krydret svinekam med hvidløg og bagte rødløg
Krydret svinekotelet med sous-vide dampede grønne bønner
Helstegt okseculotte med sous-vide dampede gulerødder og pebersauce
Præcist tilberedt oksesteg med sprøde grøntsager og rosmarinsauce
Svinemignon med sprød porre og honningvinaigrette
Langtidsmør oksebryst med syltede løg og sellerimos
Nøjagtigt tilberedt lammekrone med timian og hvidløg
Saftigt okseflanksteak med rodfrugter og pebersauce
Kraftig braiseret okseskank med rodfrugtskum
Vellagret okseculotte med svampe og glaserede gulerødder
Langtidsvarmet oksefilet med urtesmør og honningglaserede gulerødder
Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler
Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder
Langtidsvarm svinemørbrad med timian
Kalvebryst med kantarel og løvstikkesauce
Rosa lammekølle med timian og hvidløg
Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce
Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder
Sous-vide svinekæber med karamelliserede løg og rødbeder
Sous-vide svinekæber med røget paprika og fennikelpuré