Sous-vide opskrifter med kød
Præcist tilberedte kødopskrifter med sous-vide – fra bøffer til steg, med fokus på mørhed og smag.

Nøjagtigt tilberedt svinemørbrad med timiankartofler og dampede grønne bønner

Krydret svinekam med hvidløg og bagte rødløg

Krydret svinekotelet med sous-vide dampede grønne bønner

Helstegt okseculotte med sous-vide dampede gulerødder og pebersauce

Præcist tilberedt oksesteg med sprøde grøntsager og rosmarinsauce

Svinemignon med sprød porre og honningvinaigrette

Langtidsmør oksebryst med syltede løg og sellerimos

Nøjagtigt tilberedt lammekrone med timian og hvidløg

Saftigt okseflanksteak med rodfrugter og pebersauce

Kraftig braiseret okseskank med rodfrugtskum

Vellagret okseculotte med svampe og glaserede gulerødder

Langtidsvarmet oksefilet med urtesmør og honningglaserede gulerødder

Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler

Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Kalvebryst med kantarel og løvstikkesauce

Rosa lammekølle med timian og hvidløg

Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder

Sous-vide svinekæber med karamelliserede løg og rødbeder

Sous-vide svinekæber med røget paprika og fennikelpuré

Langtidsstegt svinemørbrad med karamelliserede æbler og løg

Rosa okseinderlår med cremet jordskokke og svampesauce
