Sous-vide opskrifter med kød
Præcist tilberedte kødopskrifter med sous-vide – fra bøffer til steg, med fokus på mørhed og smag.

Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler

Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Kalvebryst med kantarel og løvstikkesauce

Rosa lammekølle med timian og hvidløg

Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder

Sous-vide svinekæber med karamelliserede løg og rødbeder

Sous-vide svinekæber med røget paprika og fennikelpuré

Langtidsstegt svinemørbrad med karamelliserede æbler og løg

Rosa okseinderlår med cremet jordskokke og svampesauce

Sous-vide svinemørbrad med krydret æblekompot

Krydret svinekam med bagte glaskål og ristede jordskokker

Langtidsvarmet lammebov med hvidløgssyltede svampe

Langtidsmør svinemørbrad med bagt selleri og sprøde grønne bønner

Langtidsmør svinekæber med cremet pastinakpuré og ristet fennikel

Helstegt oksebavette med karamelliserede løg og grillet peberfrugt

Rosa kalvekølle med cremet selleripuré og dampede grønne asparges

Rosa svinemørbrad med sous-vide bagte gulerødder og stegte champignon

Helstegt grisemørbrad med urter og rodfrugtfritter

Oksetyndsteg med sous-vide glaserede gulerødder

Langtidsvarmet oksefilet med cremet rosmarinbrun sovs

Langtidsmør kalvefilet med bagte jordskokker og persilleskum
