Sous-vide opskrifter med kød
Præcist tilberedte kødopskrifter med sous-vide – fra bøffer til steg, med fokus på mørhed og smag.

Langtidsmør oksebryst med syltede løg og sellerimos

Nøjagtigt tilberedt lammekrone med timian og hvidløg

Saftigt okseflanksteak med rodfrugter og pebersauce

Kraftig braiseret okseskank med rodfrugtskum

Vellagret okseculotte med svampe og glaserede gulerødder

Langtidsvarmet oksefilet med urtesmør og honningglaserede gulerødder

Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler

Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Kalvebryst med kantarel og løvstikkesauce

Rosa lammekølle med timian og hvidløg

Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder

Sous-vide svinekæber med karamelliserede løg og rødbeder

Sous-vide svinekæber med røget paprika og fennikelpuré

Langtidsstegt svinemørbrad med karamelliserede æbler og løg

Rosa okseinderlår med cremet jordskokke og svampesauce

Sous-vide svinemørbrad med krydret æblekompot

Krydret svinekam med bagte glaskål og ristede jordskokker

Langtidsvarmet lammebov med hvidløgssyltede svampe

Langtidsmør svinemørbrad med bagt selleri og sprøde grønne bønner

Langtidsmør svinekæber med cremet pastinakpuré og ristet fennikel

Helstegt oksebavette med karamelliserede løg og grillet peberfrugt
