Langsomme sous-vide opskrifter
Retter tilberedt langsomt sous-vide for maksimal mørhed og intens smag.
Saltimbocca af kalv med salvie og citronsmør
Andebryst med rødvinssauce og karamelliserede perleløg
Krydret svinekam med hvidløg og bagte rødløg
Langtidsmør oksebryst med syltede løg og sellerimos
Langtidsvarmet andelår med appelsin og fennikelsalat
Kraftig braiseret okseskank med rodfrugtskum
Langtidsvarmet oksefilet med urtesmør og honningglaserede gulerødder
Lakridsmarineret andelår med glaserede rødbeder og timiansauce
Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder
Langtidsvarm svinemørbrad med timian
Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce
Langtidsmør svinekam med syltede rødløg og småkartofler
Butterstegt kalveculotte med timiangulerødder og svampesauce
Sous-vide svinekæber med karamelliserede løg og rødbeder
Sous-vide svinekæber med røget paprika og fennikelpuré
Langtidsstegt svinemørbrad med karamelliserede æbler og løg
Rosa kalveculotte med svampe og bagte løg
Silkeblød sellerirot med sous-vide glaserede perleløg og urtedressing
Langtidsvarmet lammebov med hvidløgssyltede svampe
Krydret svampebouillon med kartoffel og porre
Langtidsvarmet lammekølle med rosmarin
Langtidsvarmet bryst af and med glaserede rødbeder og syltede svampe
Lakridsmarineret laks med dild og citron