Langsomme sous-vide opskrifter
Retter tilberedt langsomt sous-vide for maksimal mørhed og intens smag.

Langtidsmør oksebryst med syltede løg og sellerimos

Langtidsvarmet andelår med appelsin og fennikelsalat

Kraftig braiseret okseskank med rodfrugtskum

Langtidsvarmet oksefilet med urtesmør og honningglaserede gulerødder

Lakridsmarineret andelår med glaserede rødbeder og timiansauce

Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

Langtidsmør svinekam med syltede rødløg og småkartofler

Butterstegt kalveculotte med timiangulerødder og svampesauce

Sous-vide svinekæber med karamelliserede løg og rødbeder

Sous-vide svinekæber med røget paprika og fennikelpuré

Langtidsstegt svinemørbrad med karamelliserede æbler og løg

Rosa kalveculotte med svampe og bagte løg

Silkeblød sellerirot med sous-vide glaserede perleløg og urtedressing

Langtidsvarmet lammebov med hvidløgssyltede svampe

Krydret svampebouillon med kartoffel og porre

Langtidsvarmet lammekølle med rosmarin

Langtidsvarmet bryst af and med glaserede rødbeder og syltede svampe

Lakridsmarineret laks med dild og citron

Langtidsmør braiseret svinekæber med rodfrugtsjudd

Langtidsvarmet kalveculotte med pikant tomatsauce og ovnbagte rodfrugter

Helstegt svinekæber med glaserede gulerødder og æblechutney
