Langsomme sous-vide opskrifter

Retter tilberedt langsomt sous-vide for maksimal mørhed og intens smag.

Langtidsmør oksetyndsteg med krydret gulerodspuré og grønne bønner

Langtidsmør oksetyndsteg med krydret gulerodspuré og grønne bønner

⏰ 1110 min 🧑‍🍳 Middel
Sous-vide oksesteg med rosmarinsmør og glaserede gulerødder

Sous-vide oksesteg med rosmarinsmør og glaserede gulerødder

⏰ 500 min 🧑‍🍳 Middel
Langtidsstegt oksefilet med ristet jordskokpuré og glaserede perleløg

Langtidsstegt oksefilet med ristet jordskokpuré og glaserede perleløg

⏰ 270 min 🧑‍🍳 Middel
Rosa okseinderlår med cremet pastinak og stegte svampe

Rosa okseinderlår med cremet pastinak og stegte svampe

⏰ 145 min 🧑‍🍳 Middel
Langtidsvarmet oksebryst med røget paprika

Langtidsvarmet oksebryst med røget paprika

⏰ 1460 min 🧑‍🍳 Middel
Kalvetyksteg med svampefond og bagte selleristykker

Kalvetyksteg med svampefond og bagte selleristykker

⏰ 390 min 🧑‍🍳 Middel