Langsomme sous-vide opskrifter
Retter tilberedt langsomt sous-vide for maksimal mørhed og intens smag.

Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

Langtidsmør svinekam med syltede rødløg og småkartofler

Butterstegt kalveculotte med timiangulerødder og svampesauce

Sous-vide svinekæber med karamelliserede løg og rødbeder

Sous-vide svinekæber med røget paprika og fennikelpuré

Langtidsstegt svinemørbrad med karamelliserede æbler og løg

Rosa kalveculotte med svampe og bagte løg

Silkeblød sellerirot med sous-vide glaserede perleløg og urtedressing

Langtidsvarmet lammebov med hvidløgssyltede svampe

Krydret svampebouillon med kartoffel og porre

Langtidsvarmet lammekølle med rosmarin

Langtidsvarmet bryst af and med glaserede rødbeder og syltede svampe

Lakridsmarineret laks med dild og citron

Langtidsmør braiseret svinekæber med rodfrugtsjudd

Langtidsvarmet kalveculotte med pikant tomatsauce og ovnbagte rodfrugter

Helstegt svinekæber med glaserede gulerødder og æblechutney

Helstegt kalveculotte med timian og bagte rodfrugter

Langtidsmør oksetyndsteg med krydret gulerodspuré og grønne bønner

Sous-vide oksesteg med rosmarinsmør og glaserede gulerødder

Langtidsstegt oksefilet med ristet jordskokpuré og glaserede perleløg

Rosa okseinderlår med cremet pastinak og stegte svampe
