Sous-vide tilbehør og sideretter
Lækre og enkle tilbehør til sous-vide hovedretter, tilpasset til perfekt smag og konsistens.
Æg ved 63°C med trøffelolie og sprødt rugbrød
Torskefileter med sennepscreme og nye kartofler
Langtidsmør kyllingebryst med dampede asparges og citronvinaigrette
Langtidstilberedt okseinderlår med dampede asparges og sennepscreme
Langtidsmør oksebryst med syltede løg og sellerimos
Kraftig braiseret okseskank med rodfrugtskum
Langtidsvarmet oksefilet med urtesmør og honningglaserede gulerødder
Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler
Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder
Krydret oksefilet med timian og bagte rodfrugter
Langtidsvarmet flæskesteg med sprødt svær og æblekompot
Helstegt bryst af vild And med syltede tranebær og bagte jordskokker
Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder
Sous-vide svinemørbrad med krydret æblekompot
Rosa svinemørbrad med sous-vide blomkålspuré og smørstegte svampe
Langtidsmør svinemørbrad med bagt selleri og sprøde grønne bønner
Langtidsmørt svinekam med timianglace og sprøde kartofler
Langtidsvarmet lammekølle med rosmarin
Kyllingebryst med cremet spinat og bagte småkartofler
Helstegt grisemørbrad med urter og rodfrugtfritter
Langtidsvarmet bryst af and med glaserede rødbeder og syltede svampe
Langtidsvarmet nakkefilet med timian
Mør svinemørbrad med dampede gulerødder og timiansauce