Sous-vide tilbehør og sideretter

Lækre og enkle tilbehør til sous-vide hovedretter, tilpasset til perfekt smag og konsistens.

Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler

Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler

⏰ 115 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

⏰ 205 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Krydret oksefilet med timian og bagte rodfrugter

Krydret oksefilet med timian og bagte rodfrugter

⏰ 140 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsvarmet flæskesteg med sprødt svær og æblekompot

Langtidsvarmet flæskesteg med sprødt svær og æblekompot

⏰ 630 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Helstegt bryst af vild and med syltede tranebær og bagte jordskokker

Helstegt bryst af vild And med syltede tranebær og bagte jordskokker

⏰ 150 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder

Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder

⏰ 200 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Sous-vide svinemørbrad med krydret æblekompot

Sous-vide svinemørbrad med krydret æblekompot

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Rosa svinemørbrad med blomkålspuré og svampe

Rosa svinemørbrad med sous-vide blomkålspuré og smørstegte svampe

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsmør svinemørbrad med bagt selleri og sprøde grønne bønner

Langtidsmør svinemørbrad med bagt selleri og sprøde grønne bønner

⏰ 145 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsmørt svinekam med timianglace og sprøde kartofler

Langtidsmørt svinekam med timianglace og sprøde kartofler

⏰ 620 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsvarmet lammekølle med rosmarin

Langtidsvarmet lammekølle med rosmarin

⏰ 1100 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Kyllingebryst med cremet spinat og bagte småkartofler

Kyllingebryst med cremet spinat og bagte småkartofler

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Helstegt grisemørbrad med urter og rodfrugtfritter

Helstegt grisemørbrad med urter og rodfrugtfritter

⏰ 115 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsvarmet andebryst med glaserede rødbeder og syltede svampe

Langtidsvarmet bryst af and med glaserede rødbeder og syltede svampe

⏰ 150 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsvarmet nakkefilet med timian og bagte rodfrugter

Langtidsvarmet nakkefilet med timian

⏰ 1105 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Mør svinemørbrad med timian og dampede gulerødder

Mør svinemørbrad med dampede gulerødder og timiansauce

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Andebryst med portvinssauce og glaserede rødløg

Andebryst med portvinssauce og glaserede rødløg

⏰ 140 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Rosa kalvefilet med cremet selleripuré og sauterede bønner

Rosa kalvefilet med cremet selleripuré og sauterede bønner

⏰ 115 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Sous-vide oksesteg med rosmarinsmør og glaserede gulerødder

Sous-vide oksesteg med rosmarinsmør og glaserede gulerødder

⏰ 500 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsstegt oksefilet med ristet jordskokpuré og glaserede perleløg

Langtidsstegt oksefilet med ristet jordskokpuré og glaserede perleløg

⏰ 270 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Rosa okseinderlår med cremet pastinak og stegte svampe

Rosa okseinderlår med cremet pastinak og stegte svampe

⏰ 145 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsmør kyllingebryst med bagte pastinakker og citronsmør

Langtidsmør kyllingebryst med bagte pastinakker og citronsmør

⏰ 115 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsvarmet flæsk i sprød svær med kålsalat

Langtidsvarmet flæsk i sprød svær med kålsalat

⏰ 1460 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Kalvetyksteg med svampefond og bagte selleristykker

Kalvetyksteg med svampefond og bagte selleristykker

⏰ 390 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel