Sous-vide tilbehør og sideretter
Lækre og enkle tilbehør til sous-vide hovedretter, tilpasset til perfekt smag og konsistens.

Fyldt svinekotelet med krydret coleslaw og sprøde kartofler

Langtidsvarmet oksemørbrad med karamelliserede løg og glaserede gulerødder

Krydret oksefilet med timian og bagte rodfrugter

Langtidsvarmet flæskesteg med sprødt svær og æblekompot

Helstegt bryst af vild And med syltede tranebær og bagte jordskokker

Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder

Sous-vide svinemørbrad med krydret æblekompot

Rosa svinemørbrad med sous-vide blomkålspuré og smørstegte svampe

Langtidsmør svinemørbrad med bagt selleri og sprøde grønne bønner

Langtidsmørt svinekam med timianglace og sprøde kartofler

Langtidsvarmet lammekølle med rosmarin

Kyllingebryst med cremet spinat og bagte småkartofler

Helstegt grisemørbrad med urter og rodfrugtfritter

Langtidsvarmet bryst af and med glaserede rødbeder og syltede svampe

Langtidsvarmet nakkefilet med timian

Mør svinemørbrad med dampede gulerødder og timiansauce

Andebryst med portvinssauce og glaserede rødløg

Rosa kalvefilet med cremet selleripuré og sauterede bønner

Sous-vide oksesteg med rosmarinsmør og glaserede gulerødder

Langtidsstegt oksefilet med ristet jordskokpuré og glaserede perleløg

Rosa okseinderlår med cremet pastinak og stegte svampe

Langtidsmør kyllingebryst med bagte pastinakker og citronsmør

Langtidsvarmet flæsk i sprød svær med kålsalat
