Festlige sous-vide opskrifter
Imponerende og smagfulde retter til fest og særlige lejligheder tilberedt sous-vide.
Højreb med brunet smør og syltede rødløg
Saltimbocca af kalv med salvie og citronsmør
Andebryst med rødvinssauce og karamelliserede perleløg
Præcist tilberedt svinemørbrad med bagte jordskokker og estragonsauce
Nøjagtigt tilberedte svinekæber med karamelliseret løg og dampede ærter
Langtidsstegt andelår med appelsinskum og dampede rodfrugter
Langtidsmør okseflanksteak med ristede rodfrugter og pebersauce
Krydret oksefilet med bagte pastinakker og svampesauce
Langtidsvarmet svinemørbrad med røgede æbler og løgsauce
Pocheret and med timianglace og karamelliserede løg
Karamelliseret svinekæber med bagte rodfrugter og salviesmør
Langtidsmør svinekam med syltede rødløg og småkartofler
Krydret andebryst med bagte rødløg og stegte champignon
Langtidsvarmet flæskesteg med sprødt svær og æblekompot
Citrusmarineret nakkefilet med røget pastinakpuré
Mør andeconfit med syrlig kirsebærsauce
Helstegt bryst af vild And med syltede tranebær og bagte jordskokker
Langtidsmørt kalvebryst med syrlig sellerisalat og bagte tomater
Sous-vide svinekæber med røget paprika og fennikelpuré
Sous-vide svinekæber med karamelliserede løg og rødbeder
Sous-vide svinemørbrad med krydret æblekompot
Rosa svinemørbrad med sous-vide blomkålspuré og smørstegte svampe
Langtidsvarmet lammebov med hvidløgssyltede svampe