Festlige sous-vide opskrifter
Imponerende og smagfulde retter til fest og særlige lejligheder tilberedt sous-vide.

Karamelliseret svinekæber med bagte rodfrugter og salviesmør

Langtidsmør svinekam med syltede rødløg og småkartofler

Krydret andebryst med bagte rødløg og stegte champignon

Langtidsvarmet flæskesteg med sprødt svær og æblekompot

Citrusmarineret nakkefilet med røget pastinakpuré

Mør andeconfit med syrlig kirsebærsauce

Helstegt bryst af vild And med syltede tranebær og bagte jordskokker

Langtidsmørt kalvebryst med syrlig sellerisalat og bagte tomater

Sous-vide svinekæber med røget paprika og fennikelpuré

Sous-vide svinekæber med karamelliserede løg og rødbeder

Sous-vide svinemørbrad med krydret æblekompot

Rosa svinemørbrad med sous-vide blomkålspuré og smørstegte svampe

Langtidsvarmet lammebov med hvidløgssyltede svampe

Rosa oksefilet med glaserede rødbeder og syrlig estragonsauce

Langtidsvarmet nakkefilet med timian

Helstegt kyllingebryst med ristede løg og rødvinssauce

Langtidsmør braiseret svinekæber med rodfrugtsjudd

Langtidsvarmet kalveculotte med pikant tomatsauce og ovnbagte rodfrugter

Røget svinekam med bagte rodfrugter og sprød timiansmør

Helstegt kalveculotte med timian og bagte rodfrugter

Rosa andelår med cremet pastinak og ristede jordskokker

Langtidsvarmet flæsk i sprød svær med kålsalat
