Nemme sous-vide opskrifter
Enkle sous-vide opskrifter, der sikrer perfekte resultater uden besvær.
Svinekam med æble og timian
Æg ved 63°C med trøffelolie og sprødt rugbrød
Entrecôte med pebersmør og sprøde svampe
Nøjagtigt tilberedt svinemørbrad med timiankartofler og dampede grønne bønner
Langtidstilberedt okseinderlår med dampede asparges og sennepscreme
Laks med dild og kærnemælksdressing
Saftigt okseflanksteak med rodfrugter og pebersauce
Langtidsvarmet kalkuninderlår med svampe og fennikelsalat
Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg
Lakridsmarineret andelår med glaserede rødbeder og timiansauce
Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce
Rosa andebryst med sous-vide hvide asparges og ærtepuré
Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter
Mør andeconfit med syrlig kirsebærsauce
Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder
Saltbagt torsk med citron og dild
Helstegt kyllingebryst med bagte rodfrugter og dilddressing
Cremet blomkål med timian og ristede hasselnødder
Rosa kalveculotte med knoldselleripuré og smørstegte svampe
Helstegt kalveculotte med mousselin af persillerod og rødvinssauce
Krydret svinefilet med asiatisk chili og hvidløgssauce
Blød svinekam med bagte løg og timiansmør
Langtidsvarmet kyllingebryst med bagte rødbeder og ristede hasselnødder