Nemme sous-vide opskrifter
Enkle sous-vide opskrifter, der sikrer perfekte resultater uden besvær.

Laks med dild og kærnemælksdressing

Saftigt okseflanksteak med rodfrugter og pebersauce

Langtidsvarmet kalkuninderlår med svampe og fennikelsalat

Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg

Lakridsmarineret andelår med glaserede rødbeder og timiansauce

Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

Rosa andebryst med sous-vide hvide asparges og ærtepuré

Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

Mør andeconfit med syrlig kirsebærsauce

Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder

Saltbagt torsk med citron og dild

Helstegt kyllingebryst med bagte rodfrugter og dilddressing

Cremet blomkål med timian og ristede hasselnødder

Rosa kalveculotte med knoldselleripuré og smørstegte svampe

Helstegt kalveculotte med mousselin af persillerod og rødvinssauce

Krydret svinefilet med asiatisk chili og hvidløgssauce

Blød svinekam med bagte løg og timiansmør

Langtidsvarmet kyllingebryst med bagte rødbeder og ristede hasselnødder

Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce

Langtidsvarmet oksebryst med syltede løg og rodfrugtpuré

Langtidstilberedt nakkefilet med sennepsglace og timiangulerødder

Bagte svinekoteletter med æble og sennepscreme

Helstegt kyllingebryst med timian og bagte tomater
