Nemme sous-vide opskrifter
Enkle sous-vide opskrifter, der sikrer perfekte resultater uden besvær.

Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

Rosa andebryst med sous-vide hvide asparges og ærtepuré

Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

Mør andeconfit med syrlig kirsebærsauce

Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder

Saltbagt torsk med citron og dild

Helstegt kyllingebryst med bagte rodfrugter og dilddressing

Cremet blomkål med timian og ristede hasselnødder

Rosa kalveculotte med knoldselleripuré og smørstegte svampe

Helstegt kalveculotte med mousselin af persillerod og rødvinssauce

Krydret svinefilet med asiatisk chili og hvidløgssauce

Blød svinekam med bagte løg og timiansmør

Langtidsvarmet kyllingebryst med bagte rødbeder og ristede hasselnødder

Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce

Langtidsvarmet oksebryst med syltede løg og rodfrugtpuré

Langtidstilberedt nakkefilet med sennepsglace og timiangulerødder

Bagte svinekoteletter med æble og sennepscreme

Helstegt kyllingebryst med timian og bagte tomater

Blød portobellosvamp med sous-vide krydrede grønne asparges og hvidløgssauce

Tyndskåret svinefilet med karamelliserede løg og timiansauce

Langtidsvarmet kyllingebryst med citron og grønne bønner

Urtemarineret svinemørbrad med sous-vide bagte småkartofler
