Nemme sous-vide opskrifter

Enkle sous-vide opskrifter, der sikrer perfekte resultater uden besvær.

Laks med dild og kærnemælksdressing

Laks med dild og kærnemælksdressing

⏰ 50 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Saftigt okseflanksteak med rodfrugter og pebersauce

Saftigt okseflanksteak med rodfrugter og pebersauce

⏰ 140 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsvarmet kalkuninderlår med svampe og fennikelsalat

Langtidsvarmet kalkuninderlår med svampe og fennikelsalat

⏰ 260 min πŸ§‘β€πŸ³ Svær
Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg

Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg

⏰ 75 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Lakridsmarineret andelår med glaserede rødbeder og timiansauce

Lakridsmarineret andelår med glaserede rødbeder og timiansauce

⏰ 500 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

Langtidsmørt oksebryst med ristede rodfrugter og svampesauce

⏰ 1470 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Rosa andebryst med sous-vide hvide asparges og ærtepuré

Rosa andebryst med sous-vide hvide asparges og ærtepuré

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

⏰ 85 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Mør andeconfit med syrlig kirsebærsauce

Mør andeconfit med syrlig kirsebærsauce

⏰ 740 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder

Helstegt vildsvinekam med svampestuvning og ristede hasselnødder

⏰ 200 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Saltbagt torsk med citron og dild

Saltbagt torsk med citron og dild

⏰ 40 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Helstegt kyllingebryst med bagte rodfrugter og dilddressing

Helstegt kyllingebryst med bagte rodfrugter og dilddressing

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Cremet blomkål med timian og ristede hasselnødder

Cremet blomkål med timian og ristede hasselnødder

⏰ 80 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Rosa kalveculotte med knoldselleripuré og smørstegte svampe

Rosa kalveculotte med knoldselleripuré og smørstegte svampe

⏰ 145 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Helstegt kalveculotte med mousselin af persillerod og rødvinssauce

Helstegt kalveculotte med mousselin af persillerod og rødvinssauce

⏰ 145 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Krydret svinefilet med asiatisk chili og hvidløgssauce

Krydret svinefilet med asiatisk chili og hvidløgssauce

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Blød svinekam med bagte løg og timiansmør

Blød svinekam med bagte løg og timiansmør

⏰ 260 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsvarmet kyllingebryst med bagte rødbeder og ristede hasselnødder

Langtidsvarmet kyllingebryst med bagte rødbeder og ristede hasselnødder

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce

Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce

⏰ 140 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsvarmet oksebryst med syltede løg og rodfrugtpuré

Langtidsvarmet oksebryst med syltede løg og rodfrugtpuré

⏰ 1470 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidstilberedt nakkefilet med sennepsglace og timiangulerødder

Langtidstilberedt nakkefilet med sennepsglace og timiangulerødder

⏰ 1100 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Bagte svinekoteletter med æble og sennepscreme

Bagte svinekoteletter med æble og sennepscreme

⏰ 80 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Helstegt kyllingebryst med timian og bagte tomater

Helstegt kyllingebryst med timian og bagte tomater

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Blød portobellosvamp med sous-vide krydrede grønne asparges og hvidløgssauce

Blød portobellosvamp med sous-vide krydrede grønne asparges og hvidløgssauce

⏰ 80 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem