Grøntsagsretter til sous-vide
Lækre grøntsagsretter og mos tilberedt sous-vide, der fremhæver naturlige smagsnuancer.
Sprød svinekotelet med kartofler og sennepscreme
Bavette med hvidløg og rosmarin
Silkeblød pastinakpuré med salvie og æbler
Nøjagtigt tilberedt svinemørbrad med timiankartofler og dampede grønne bønner
Præcist tilberedt kyllingebryst med glaserede gulerødder og grønne bønner
Krydret svinekotelet med sous-vide dampede grønne bønner
Helstegt okseculotte med sous-vide dampede gulerødder og pebersauce
Vellagret okseculotte med svampe og glaserede gulerødder
Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg
Langtidsvarm svinemørbrad med timian
Rosa andelår med honningglaserede gulerødder og perleløg
Delikat andebryst med glaserede rødbeder og smørstegte jordskokker
Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter
Sous-vide torsk med dildemulsion og bagte pastinakker
Cremet blomkål med timian og ristede hasselnødder
Krydret svampebouillon med kartoffel og porre
Langtidsmør svinekæber med cremet pastinakpuré og ristet fennikel
Mør okseculotte med sous-vide grillet porre og pebersauce
Rosa kalvekølle med cremet selleripuré og dampede grønne asparges
Rosa svinemørbrad med sous-vide bagte gulerødder og stegte champignon
Blød svinekam med bagte løg og timiansmør
Oksetyndsteg med sous-vide glaserede gulerødder
Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce