Grøntsagsretter til sous-vide

Lækre grøntsagsretter og mos tilberedt sous-vide, der fremhæver naturlige smagsnuancer.

Vellagret okseculotte med svampe og glaserede gulerødder

Vellagret okseculotte med svampe og glaserede gulerødder

⏰ 200 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg

Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg

⏰ 75 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

⏰ 140 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Rosa andelår med honningglaserede gulerødder og perleløg

Rosa andelår med honningglaserede gulerødder og perleløg

⏰ 380 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Delikat andebryst med glaserede rødbeder og smørstegte jordskokker

Delikat andebryst med glaserede rødbeder og smørstegte jordskokker

⏰ 145 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

⏰ 85 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Sous-vide torsk med dildemulsion og bagte pastinakker

Sous-vide torsk med dildemulsion og bagte pastinakker

⏰ 55 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Cremet blomkål med timian og ristede hasselnødder

Cremet blomkål med timian og ristede hasselnødder

⏰ 80 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Krydret svampebouillon med kartoffel og porre

Krydret svampebouillon med kartoffel og porre

⏰ 80 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsmør svinekæber med cremet pastinakpuré og ristet fennikel

Langtidsmør svinekæber med cremet pastinakpuré og ristet fennikel

⏰ 1470 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Mør okseculotte med sous-vide grillet porre og pebersauce

Mør okseculotte med sous-vide grillet porre og pebersauce

⏰ 200 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Rosa kalvekølle med cremet selleripuré og dampede grønne asparges

Rosa kalvekølle med cremet selleripuré og dampede grønne asparges

⏰ 145 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Rosa svinemørbrad med sous-vide bagte gulerødder og stegte champignon

Rosa svinemørbrad med sous-vide bagte gulerødder og stegte champignon

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Blød svinekam med bagte løg og timiansmør

Blød svinekam med bagte løg og timiansmør

⏰ 260 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Oksetyndsteg med sous-vide glaserede gulerødder

Oksetyndsteg med sous-vide glaserede gulerødder

⏰ 200 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce

Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce

⏰ 140 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Laks med citrus og grønne asparges i vakuum

Laks med citrus og grønne asparges i vakuum

⏰ 60 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsstegt svinemørbrad med timian og bagte jordskokker

Langtidsstegt svinemørbrad med timian og bagte jordskokker

⏰ 140 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidsmør kalvefilet med bagte jordskokker og persilleskum

Langtidsmør kalvefilet med bagte jordskokker og persilleskum

⏰ 265 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Langtidstilberedt nakkefilet med sennepsglace og timiangulerødder

Langtidstilberedt nakkefilet med sennepsglace og timiangulerødder

⏰ 1100 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Helstegt kyllingebryst med timian og bagte tomater

Helstegt kyllingebryst med timian og bagte tomater

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Blød portobellosvamp med sous-vide krydrede grønne asparges og hvidløgssauce

Blød portobellosvamp med sous-vide krydrede grønne asparges og hvidløgssauce

⏰ 80 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Langtidsvarmet kyllingebryst med citron og grønne bønner

Langtidsvarmet kyllingebryst med citron og grønne bønner

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Langtidsvarmet oksebryst med røget paprika

Langtidsvarmet oksebryst med røget paprika

⏰ 1460 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel