Grøntsagsretter til sous-vide
Lækre grøntsagsretter og mos tilberedt sous-vide, der fremhæver naturlige smagsnuancer.

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Rosa andelår med honningglaserede gulerødder og perleløg

Delikat andebryst med glaserede rødbeder og smørstegte jordskokker

Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

Sous-vide torsk med dildemulsion og bagte pastinakker

Cremet blomkål med timian og ristede hasselnødder

Krydret svampebouillon med kartoffel og porre

Langtidsmør svinekæber med cremet pastinakpuré og ristet fennikel

Mør okseculotte med sous-vide grillet porre og pebersauce

Rosa kalvekølle med cremet selleripuré og dampede grønne asparges

Rosa svinemørbrad med sous-vide bagte gulerødder og stegte champignon

Blød svinekam med bagte løg og timiansmør

Oksetyndsteg med sous-vide glaserede gulerødder

Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce

Laks med citrus og grønne asparges i vakuum

Langtidsstegt svinemørbrad med timian og bagte jordskokker

Langtidsmør kalvefilet med bagte jordskokker og persilleskum

Langtidstilberedt nakkefilet med sennepsglace og timiangulerødder

Helstegt kyllingebryst med timian og bagte tomater

Blød portobellosvamp med sous-vide krydrede grønne asparges og hvidløgssauce

Langtidsvarmet kyllingebryst med citron og grønne bønner

Langtidsvarmet oksebryst med røget paprika

Confiteret kyllingelår med timian og bagte pastinakker
