Grøntsagsretter til sous-vide
Lækre grøntsagsretter og mos tilberedt sous-vide, der fremhæver naturlige smagsnuancer.

Nøjagtigt tilberedt svinemørbrad med timiankartofler og dampede grønne bønner

Præcist tilberedt kyllingebryst med glaserede gulerødder og grønne bønner

Krydret svinekotelet med sous-vide dampede grønne bønner

Helstegt okseculotte med sous-vide dampede gulerødder og pebersauce

Vellagret okseculotte med svampe og glaserede gulerødder

Marinerede portobellosvampe med timian og hvidløg

Langtidsvarm svinemørbrad med timian

Rosa andelår med honningglaserede gulerødder og perleløg

Delikat andebryst med glaserede rødbeder og smørstegte jordskokker

Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

Sous-vide torsk med dildemulsion og bagte pastinakker

Cremet blomkål med timian og ristede hasselnødder

Krydret svampebouillon med kartoffel og porre

Langtidsmør svinekæber med cremet pastinakpuré og ristet fennikel

Mør okseculotte med sous-vide grillet porre og pebersauce

Rosa kalvekølle med cremet selleripuré og dampede grønne asparges

Rosa svinemørbrad med sous-vide bagte gulerødder og stegte champignon

Blød svinekam med bagte løg og timiansmør

Oksetyndsteg med sous-vide glaserede gulerødder

Mør okseinderlår med ristede svampe og timiansauce

Laks med citrus og grønne asparges i vakuum

Langtidsstegt svinemørbrad med timian og bagte jordskokker

Langtidsmør kalvefilet med bagte jordskokker og persilleskum
