Grøntsagsretter til sous-vide

Lækre grøntsagsretter og mos tilberedt sous-vide, der fremhæver naturlige smagsnuancer.

Langtidsstegt svinemørbrad med timian og bagte jordskokker

Langtidsstegt svinemørbrad med timian og bagte jordskokker

⏰ 140 min 🧑‍🍳 Middel
Langtidsmør kalvefilet med bagte jordskokker og persilleskum

Langtidsmør kalvefilet med bagte jordskokker og persilleskum

⏰ 265 min 🧑‍🍳 Middel
Langtidstilberedt nakkefilet med sennepsglace og timiangulerødder

Langtidstilberedt nakkefilet med sennepsglace og timiangulerødder

⏰ 1100 min 🧑‍🍳 Middel
Helstegt kyllingebryst med timian og bagte tomater

Helstegt kyllingebryst med timian og bagte tomater

⏰ 110 min 🧑‍🍳 Nem
Blød portobellosvamp med sous-vide krydrede grønne asparges og hvidløgssauce

Blød portobellosvamp med sous-vide krydrede grønne asparges og hvidløgssauce

⏰ 80 min 🧑‍🍳 Nem
Langtidsvarmet kyllingebryst med citron og grønne bønner

Langtidsvarmet kyllingebryst med citron og grønne bønner

⏰ 110 min 🧑‍🍳 Nem
Langtidsvarmet oksebryst med røget paprika

Langtidsvarmet oksebryst med røget paprika

⏰ 1460 min 🧑‍🍳 Middel
Confiteret kyllingelår med timian og bagte pastinakker

Confiteret kyllingelår med timian og bagte pastinakker

⏰ 260 min 🧑‍🍳 Middel
Sous-vide kyllingebryst med timiankrydret rodfrugtmos

Sous-vide kyllingebryst med timiankrydret rodfrugtmos

⏰ 85 min 🧑‍🍳 Nem