Krydret mad med sous-vide

Opdag krydrede sous-vide opskrifter, hvor smag og aroma bringes frem gennem langsom tilberedning.

Krydret oksefilet med timian og bagte rodfrugter

Krydret oksefilet med timian og bagte rodfrugter

⏰ 140 min 🧑‍🍳 Middel
Karamelliseret svinekæber med bagte rodfrugter og salviesmør

Karamelliseret svinekæber med bagte rodfrugter og salviesmør

⏰ 1470 min 🧑‍🍳 Middel
Krydret andebryst med bagte rødløg og stegte champignon

Krydret andebryst med bagte rødløg og stegte champignon

⏰ 140 min 🧑‍🍳 Middel
Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

Krydret aubergine med bagte tomater og ristede kikærter

⏰ 85 min 🧑‍🍳 Middel
Rosa nakkefilet med cremet selleripuré og dampede grønne bønner

Rosa nakkefilet med cremet selleripuré og dampede grønne bønner

⏰ 1465 min 🧑‍🍳 Middel
Langtidsvarmet oksebryst med syltede løg og rodfrugtpuré

Langtidsvarmet oksebryst med syltede løg og rodfrugtpuré

⏰ 1470 min 🧑‍🍳 Middel