Sous-vide klassiske kødretter

Præcist tilberedte klassiske kødretter sous-vide – med fokus på mørhed og dyb smag.

Helstegt oksebavette med karamelliserede løg og grillet peberfrugt

Helstegt oksebavette med karamelliserede løg og grillet peberfrugt

⏰ 200 min 🧑‍🍳 Middel
Mør okseculotte med sous-vide grillet porre og pebersauce

Mør okseculotte med sous-vide grillet porre og pebersauce

⏰ 200 min 🧑‍🍳 Middel
Langtidsstegt kyllingebryst med håndskårne kartofler og dampede bønner

Langtidsstegt kyllingebryst med sous-vide håndskårne kartofler og dampede bønner

⏰ 115 min 🧑‍🍳 Middel
Langtidsvarmet kyllingebryst med bagte rødbeder og ristede hasselnødder

Langtidsvarmet kyllingebryst med bagte rødbeder og ristede hasselnødder

⏰ 110 min 🧑‍🍳 Middel
Langtidsmørt oksebryst med røget paprika og glaserede løg

Langtidsmørt oksebryst med røget paprika og glaserede løg

⏰ 1460 min 🧑‍🍳 Middel