Avancerede sous-vide opskrifter

Opskrifter med udfordrende teknikker og præcis temperaturkontrol for det perfekte resultat.

Delikat lammekølle med rosmarin og hvidløg

Delikat lammekølle med rosmarin og hvidløg

⏰ 500 min 🧑‍🍳 Svær
Krydret oksefilet med bagte pastinakker og svampesauce

Krydret oksefilet med bagte pastinakker og svampesauce

⏰ 145 min 🧑‍🍳 Svær
Langtidsvarmet kalkuninderlår med svampe og fennikelsalat

Langtidsvarmet kalkuninderlår med svampe og fennikelsalat

⏰ 260 min 🧑‍🍳 Svær
Langtidsvarmet svinemørbrad med røgede æbler og løgsauce

Langtidsvarmet svinemørbrad med røgede æbler og løgsauce

⏰ 150 min 🧑‍🍳 Svær
Pocheret and med timianglace og karamelliserede løg

Pocheret and med timianglace og karamelliserede løg

⏰ 150 min 🧑‍🍳 Svær