Sous-vide og tangbaserede opskrifter

Unikke opskrifter der kombinerer sous-vide tilberedning med tang og skaldyr for friskhed og umami.

Sous-vide laks med syrlig kål og dildvinaigrette

Laks med syrlig kål og dildvinaigrette

⏰ 65 min 🧑‍🍳 Middel
Nøjagtig tilberedt laks med citrus og dild

Nøjagtig tilberedt laks med citrus og dild

⏰ 60 min 🧑‍🍳 Middel
Saltbagt torskefilet med sprøde fennikelstave og citronskum

Saltbagt torskefilet med sprøde fennikelstave og citronskum

⏰ 50 min 🧑‍🍳 Middel
Krydret andelår med asiatisk fusionssalat og tangvinaigrette

Krydret andelår med asiatisk fusionssalat og tangvinaigrette

⏰ 505 min 🧑‍🍳 Middel